Menu Filter Paginamenu

Invesco PowerShares en Source bundelen krachten

News | 18 augustus 2017 | Invesco

 

18 augustus 2017 – Source en Invesco PowerShares bundelen hun krachten: op 18 augustus 2017 heeft Invesco Ltd. de overname afgerond van Source, een vooraanstaande, onafhankelijke en gespecialiseerde aanbieder van Exchange Traded Products (ETP). Het resultaat van deze overname is dat klanten nu toegang hebben tot een breed scala aan indexfondsen (ETF) en Exchange Traded Commodities, aangeboden door één bedrijf.

“Dankzij de combinatie van de specialistische expertise en productinnovatie van Source met de sterke en gediversifieerde beleggingsmogelijkheden van Invesco kunnen we nog beter beantwoorden aan de beleggingsbehoeften en wensen van onze klanten”, aldus Martin L. Flanagan, voorzitter en CEO van Invesco.

Wij geloven dat het gecombineerde bedrijf voor klanten vooral zal zorgen voor:

  • Grotere keuze. De gecombineerde producten bieden klanten toegang tot ruim 80 ETP met verschillende activaklassen en beleggingsstrategieën, evenals fysieke en synthetische replicatiebenaderingen.
     
  • Innovatie. PowerShares en Source delen een focus op de ontwikkeling van nieuwe producten en een uitmuntende service. Om dit te kunnen realiseren, beschikken we nu over een team van ruim 100 gespecialiseerde ETF-professionals in Europa en profiteren we van de expertise en omvang van de Invesco Group.
     
  • Sterk commitment. Invesco streeft naar verdere ontwikkeling en uitbreiding van haar wereldwijde ETF business. Het bedrijf is toegewijd aan deze groeiende markt en begrijpt het belang van een sterk ETF-vermogen om aan de behoeften van klanten te voldoen.

Klik hier om ons persbericht te lezen.